top of page

360° Sanal Tur

Güncelleme tarihi: 6 Eki 2023



Son yılların en ilgi çekici hizmetlerinden bir tanesi olan 360° sanal tur konusunda beklentilerinize cevap verecek alternatifler sunuyoruz. Sanal tur ile hiç bulunmadığınız bir mekânı sanki oradaymışsınız gibi hissetmenizi sağlıyoruz. Üstelik teknolojik imkanlarımız ve sizlerin beklentilerini de dikkate alarak hizmette çeşitliliğe gidiyoruz.


Kullanım alanı çeşitlenen ve markaların müşterilerine daha ideal hizmetler sunmaları adına talep gören 360° sanal tura sahip olabilirsiniz. Bu kapsamda kaliteyi ön planda tutmayı arzu ederken zaman ve mekân sınırını ortadan kaldıracak çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Size de bu konuda en ideal çözümlere kapı aralamak kalıyor. Aşağıda size sunduğumuz hizmetler ve detaylarına göz atarak 360° sanal tur ile alakalı en kaliteli bilgileri elde edebilirsiniz.


Sanal Gerçeklik


İngilizcede Visual Reality olarak da bilinen Sanal Gerçeklik, gerçek ortamların sanal dünyaya aktarılması sayesinde online gezinme imkânı tanır. Bu sayede yeni bir projeyi ya da alanı gezmek mümkün olur. Özellikle turistik gezi alanları ve mimari projeler için bu seçenek kusursuzdur. Bir turistik işletme ya da mimari projelere imza atan marka olarak 360° sanal turdan yararlanabilirsiniz.


Talebe özel planlanan bir çalışma olmasının yanı sıra görsel kalite ve panoramik çekimler de özel cihazlarla sağlanır. Bu nedenle de talebiniz ne olursa olsun en yüksek teknoloji kullanımı söz konusudur.


360° Sanal Tur Nasıl Planlanır ?


Sanal Gerçeklik ve 360° sanal tur hizmetleri teknolojinin son noktası olarak düşünülebilmektedir. Tasarım ekibimiz de bu düşünce ile sizlerden gelen proje taleplerine çözüm üretmektedir. Özellikle de tüketici nezdinde daha başarılı çalışmalar ortaya konması arzu edilmektedir.


Talep geldikten sonra çekim ve planlamaya başlayan ekibimiz sürecin başarısı adına gerekli çalışmalara zemin hazırlar. Bunun yanı sıra sanal tur için ekipman tedariki başlar. Titiz gerçekleşen çekimler ve bilgisayar ortamındaki çalışmalar sonrasında sanal tura son hali verilmektedir. 360° sanal tur bütçe dostu ve ihtiyaca tam anlamıyla cevap veren bir hizmettir. Siz de sanal tur ile alakalı bütün soru işaretlerinize cevap bulabilirsiniz. Çünkü size kalite vaat ediyoruz. Yoksa siz hala bizimle iletişime geçmediniz mi?

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

3D Render

bottom of page