top of page

3D Render

Güncelleme tarihi: 6 Eki 2023



3D görselleştirme olarak da bilinen 3D Render çözümlerimize başvurun. Bu kapsamda mimari projelerinize daha anlamlı bir yön katmayı başarın. 2 boyutlu tasarımlar tüketici gözünde olumlu bir izlenim yaratmaz. 3 boyutlu tasarımlar daha kaliteli bir çözüme olanak sağlasa da 3D görselleştirme yapılmadan boyutlandırmanın da çok anlam ifade etmeyeceği açıktır. Bu nedenle de görselleştirme çözümlerine başvurmak gerekmektedir.


Yapıların gölge, ışık, kırılım ve diğer pek çok detayını nihai görüntüsüne kavuşturduğumuz 3D görselleştirme kapsamında kusursuzluğu vaat ediyoruz. Projenin nihai haline ulaştığı safhada neye benzeyeceğini göstermeye yarayan mimari render sayesinde siz de ideal olanı elde edebilirsiniz.


Mimari Görselleştirme


3D görselleştirme hizmetimizin temeli olan bu çalışmalarda yapının mevcut modeline anlam katacak dokunuşlar yapıyoruz. Görselleştirmenin tek başına yeterli olmadığı alanlarda görsellere farklı bir yön katıyoruz. Derinlik katma ve gerçeğe yakınlaştırma olarak da kabul edebileceğiniz bu hizmete başvurarak en özel olanı yakalayabilirsiniz.


Mimari render olarak da kabul edilen bu görselleştirme türünde mimari yapının tipi ve özelliği çok önemli değildir. Bu kapsamda villa, apartman, rezidans ya da kamu binası tasarlarken görselleştirmeden fayda sağlamak muhtemeldir. Görselleştirme yapılan ve yapılmayan projelerin çok farklı gözüktüğü gerçeğini göz ardı etmemelisiniz. Bu nedenle de beklentilerinizi tam olarak karşılayacak render ile kaliteyi yakalamalısınız.


Render Çalışmaları Nasıl Yapılmaktadır ?


Mimari render çalışmaları kapsamlı bir şekilde ele alınsa da bu çalışmaların temelinde bilgisayar programları vardır. Tasarım ekibimizin kalitesi ve tecrübesi bağlamında render çalışmalarını gerçekleştirmek mümkündür. Üstelik gerçekleşen çalışmalar teknoloji odaklılığı değerli görse de projenin daha anlamlı olmasını sağlar. Böylelikle de proje son halini almadan önce gerek yüklenici gerekse de tüketici nezdinde beklentilere cevap vermek mümkün olur.


Mimari görselleştirme gerçekleştirilmeyen projelerin eksik olacağı düşüncesiyle görselleştirmede tecrübe kazanmış uzmanlarımızla size uygun alternatifler sunuyoruz. Üstelik her görselleştirmeyi ilgili kontrollerden geçirerek tüketicileri tatmin edecek sonuçlar ortaya koyuyoruz. Tasarım ekibimizin içine sinmeyen bir çalışmanın müşteriyle buluşmasını asla uygun görmüyoruz. Siz de 3D render ile en ideali yakalamayı ister misiniz? O halde bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page